Home Kuriozitete Mjeku dhe Muhamedi Alejhi Selam / Ilahi e re nga Vitiasi Avni...

Mjeku dhe Muhamedi Alejhi Selam / Ilahi e re nga Vitiasi Avni Deliu

87
0

Mjeku dhe Muhamedi Alejhi Selam / Ilahi e re nga Avni Deliu.

Previous articleE DHIMBSHME: Vdes Aksidentalisht Djali I Hasretit Albioni
Next articleMomenti kur 69 vjeçari vdes nga sulmi në zemër gjatë faljes së namazit të taravisë