Home Lajme LAJMI FUNDIT: Këta persona nuk do të përfitojnë 100 euro shtesë

LAJMI FUNDIT: Këta persona nuk do të përfitojnë 100 euro shtesë

95
0

Ilir Kërçeli që është shefi i stafit të kryetarit të Kuvendit, ka dalë në rolin e ministrit të Financave, duke thënë se ndarja e 100 eurove nuk do të bëhet për ata që e kanë pagën mbi 1000 euro.

Kështu ka shkruar Kërçeli në proflin e tij në Facebook, edhe pse ky informacion nuk u tha nga ministri i Financave, Hekuran Murati.

“Subvencionimi me nga 100 euro, është për ata të cilët paga e tyre nuk kalon mbi 1000 euro”, ka shkruar ai.

Ndryshe, Qeveria e Kosovës ka prezantuar një pako ekomomike në të cilën do të ndahen nga 100 euro për punëtorët e sektorit publik dhe atij privat dhe për studentët, si dhe dyfshimin e mjeteve për personat me asistencë sociale dhe pensionistët.

Previous articleKjo është procedura për t’i marrë 100 Eurot nga Qeveria
Next articlePolicia E Kosovës Blindon Një Veturë Me Rreth 30 Mijë Euro